Alvarez fik sin debut i La Liga, men hans præstation som indskifter var begrænset

Den nye sæson af La Liga er skudt i gang, og Atletico Madrid spillede uafgjort 2-2 mod Villarreal på udebane i første runde. I denne kampagne fik den argentinske angriber Alvarez sin debut i La Liga. Hans præstation på banen var dog ikke tilfredsstillende. I de 12 minutter af sin indskiftningsoptræden havde han næsten ingen tilstedeværelse, og alle 8 store statistikker var nul, med en score efter kampen på kun 6,5 point.

Den 24-årige Alvarez repræsenterede det argentinske landshold i America’s Cup og OL denne sommer. Efter kampen skrev han under på en 6-årig kontrakt med Atletico Madrid, som varer frem til 2030. Alvarez’ samlede transfersum er på hele 95 millioner euro, hvoraf 75 millioner euro er den grundlæggende transfersum. Denne aftale bragte også store fordele til Manchester City, trods alt brugte Manchester City kun 21,4 millioner euro, da det introducerede Alvarez.

Automatisk kladde

I denne kamp arrangerede Atletico-træner Simeone ikke Alvarez til at starte, men lod ham sidde på bænken og vente på sin chance. I det 78. minut af anden halvleg fik Alvarez endelig en chance for at spille, skiftede til Atletico Madrid trøje og fuldendte sin officielle debut efter at være kommet til Atletico. På grund af begrænset spilletid formåede han dog ikke at vise sin sande styrke i spillet og hjælpe holdet med at score mål. Til sidst spillede Atletico uafgjort 2-2 med Villarreal på udebane og tog et point med hjem.

Selvom Alvarez’ debutpræstation var begrænset, har han som ny spiller Europa Cup Trøje, der lige er kommet til, stadig masser af tid til at tilpasse sig rytmen i La Liga og Atleticos taktiske system. Simeone er en erfaren træner, der er god til at opdage spillernes potentiale. Vi tror på, at Alvarez under hans ledelse får mulighed for at blive kernen.