England slog Schweiz og gik videre til semifinalerne i Euro 2024

England slog Schweiz og gik videre til semifinalerne i Europa Cuppen

I kvartfinalen i 2024-europacuppen mellem England og Schweiz udlignede de to hold 1-1 i den ordinære tid. Til sidst vandt England knebent og avancerede med en score på 5-3 gennem en straffesparkskonkurrence. Breel Embolo gav Schweiz åbningsmålet, men Bukayo Saka fik senere udlignet. I straffesparkskonkurrencen reddede Jordan Pickford Schweiz første straffespark, mens alle fem engelske spillere scorede.

Selvom England ikke præsterede godt i dette spil, viste de igen deres modstandsdygtighed og evne til at overvinde modgang. Den tre-backs taktik, som Gareth Southgate brugte, ser ud til at være mere egnet for spillerne, men den offensive ende er stadig svag. Sakas enestående præstation gav ham prisen som kampens mand, mens Ezri Konsa også præsterede godt i den defensive ende. Det er dog stadig et mysterium, at Billige England fodboldtrøjer med så meget offensivt talent har været så sløvt i så lang tid.

Kane så træt ud og manglede energi under kampen, og han kunne næsten ikke have indflydelse på spillet. Han blev skiftet ud sent i forlænget spilletid, hvilket gav anledning til bekymring over hans form. På trods af dette viste England stadig fremragende straffesparksevner, hvilket gav dem selvtillid i de følgende semifinaler. England skal møde Holland i semifinalen, som finder sted i Dortmund på onsdag.

Billige England fodboldtrøjer
England slog Schweiz og gik videre til semifinalerne i Euro 2024

Ifølge kampstatistikken havde England en lille fordel i boldbesiddelse med 52 procent og sluttede af med 13 skud, hvoraf tre var på mål. Schweiz fodboldtrøjer dame havde lidt mindre boldbesiddelse, men havde også 11 skud og 3 skud på mål. De to hold lå side om side med hensyn til skudeffektivitet, men England var bedre med hensyn til afleveringer med i alt 670 afleveringer og en afleveringsnøjagtighed på 91 procent, hvilket var lidt bedre end Schweiz’ 623 afleveringer og samme 91 procent nøjagtighed. Desuden fik England fire hjørnespark i kampen, mens Schweiz fik tre.

Kampen blev afgjort på straffespark, og England gik videre til semifinalen med en 5-3-sejr over Schweiz. Selvom holdene stod 1-1 i den ordinære spilletid, viste England mere mental styrke og skydefærdigheder i straffesparkskonkurrencen for at vinde kampen.

Denne kvartfinale viste Englands modstandsdygtighed og evne til at håndtere pres. På trods af en svag præstation, især i angrebet, og en bekymrende mangel på form fra Kane, fandt holdet en måde at vinde på, hvor Sakas præstation og holdets straffesparkskonkurrence var højdepunkterne. Selvom det engelske hold snævert kvalificerede sig, mangler de stadig at løse problemet med lav offensiv effektivitet før semifinalerne for at have en bedre præstation mod Holland. Du kan finde de nyeste Europa Cup trøjer på Europa Cup Trøje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Select your currency