Danmark spiller uafgjort med England

England missede chancen for at kvalificere sig tidligt til knockout-fasen ved EM 2024 efter en dårlig præstation mod Danmark, som endte uafgjort 1-1. Harry Kane bragte England foran i det 18. minut, men Danmark udlignede i det 34. minut ved Morten Hjulmand. England var generelt i uorden og formåede ikke at bryde igennem igen.

Under kampen præsterede det engelske hold særligt dårligt på midtbanen. Midtbanekombinationen af ​​Declan Rice og Trent Alexander-Arnold virkede ikke og blev ofte undertrykt af det Billige Danmark fodboldtrøjer hold. Landstræner Gareth Southgate foretog fire udskiftninger med lidt over 20 minutter tilbage af kampen, men var ikke i stand til at ændre på tingene. Fansene udtrykte deres utilfredshed med Englands præstation, og der lød buh-råb på stadion, inden kampen var slut.

Kampen afslørede Englands problemer med taktik og personale, især Alexander-Arnolds ineffektive eksperiment på midtbanen, som måske ikke bliver prøvet igen. Southgate bliver nødt til at foretage justeringer til de kommende kampe. England skal forbedre sig markant mod Slovenien for at sikre sig oprykning fra gruppen.

England fodboldtrøjer børn

I kampen havde Danmark 16 skud, hvoraf syv var på mål, og havde 51 procent boldbesiddelse. England havde på den anden side 12 skud, hvoraf fire var på mål, og havde en boldbesiddelse på 49 procent. Hvad angår afleveringsstatistikken, gennemførte Danmark 548 afleveringer med en succesrate på 86 procent, mens England gennemførte 528 afleveringer med en succesrate på 86 procent.

Med hensyn til fejl begik Danmark 13 fejl og modtog tre gule kort, mens England begik fem fejl og kun modtog et gult kort. Hvad angår hjørnespark, havde Danmark 4 hjørnespark, mens England fodboldtrøjer børn havde 2. Kampen endte 1-1 med et point til hver side.

Denne kamp udstillede fuldt ud Englands mangler i taktik og personalearrangementer, især den ineffektive eksperimentering med midtbanekombinationer. Selv om Kane bragte sit hold foran, var den samlede præstation kaotisk, og det lykkedes ikke at fastholde fordelen. Danmark udlignede gennem en robust præstation, og England bliver nødt til at foretage betydelige forbedringer i deres kommende kampe for at sikre en plads i gruppen og bedre resultater i knockoutfasen. Hep på dit hold i Europa Cup Trøje.