Serie A mester Inter Milan vs. Premier League mester Manchester City, målløs

I Champions League-gruppespillet mødte Serie A-mesteren Inter Milan den forsvarende Premier League-mester Manchester City. Dette var et opgør mellem stærke hold. Inter Milan bandt succesfuldt Manchester City på udebane og sluttede kampen med en scoring på 0-0. Styrken af ​​de to sider er stadig ukendt.

Manchester City spillede hjemme og var meget forventet før kampen. Inter Milan skabte dog store problemer for Guardiolas hold med sit solide forsvar og udsøgte kontraangreb. Især i de første 60 minutter af kampen var Inter Milans kontraangreb engang meget imponerende. Marcus Thuram, der var iført en Inter Milan trøje, og de tidligere Manchester United-spillere Damian og Mkhitaryan havde alle fremragende muligheder, men formåede ikke at gribe dem og spildte flere nøgleangreb.

Automatisk kladde

For Manchester City, selvom angriberkernen Haaland var i fremragende form, formåede han ikke at bryde sin personlige rekord på 100 mål i denne kampagne. Dette satte midlertidigt hans mål om at udligne Ronaldos hurtigste rekord på 100 mål i bero. Selvom Haalands præstation var positiv, virkede han lidt overvældet over Inter Milans solide forsvar. I anden halvleg øgede Manchester City deres offensive ildkraft ved at erstatte Foden og Gundogan, men mange angreb var stadig uden succes.

Nøglemomenter i kampen inkluderede Damians tøven i det 53. minut, hvilket fik ham til at misse en fantastisk skudmulighed, som gjorde cheftræner Inzaghi meget ked af det på sidelinjen. I det 69. minut blev Fodens skud i en Manchester City trøje fastholdt af Inter Milan-målmand Sommer, og Manchester City missede en god mulighed. I den sidste fase af spillet formåede Gundogan ikke at omsætte to hovedstød til mål, især i pausetiden kom Manchester Citys sidste indsats stadig til kort.

For Manchester City, selvom denne lodtrækning er en smule frustrerende, er deres sæsonrejse stadig i gang, og de vil møde Arsenal i næste kamp. Inter Milan skal møde deres byrival AC Milan i Serie A, “Milan Derby”.